Hungarian D&D players in Vienna?

Hi everyone!

I’m Máté. At the end of March, my partner and I moved to Vienna. Hungarian is my native language.

Since I would be happy to DM, we were wondering if there are any Hungarian speakers around who might prefer playing in their native language—whether beginners or more experienced players. We already have a campaign in the planning stage, but it hasn’t started yet; we’re currently working on character creation, worldbuilding, and the other preparations. We’d love to hear from anyone who might be interested in joining.

Looking forward to connecting with you all! :blush:

Szia Máté!

Üdv Bécsben és a fórumon!

Egy kampányt nem tudok vállalni (kisgyerekes apaként), de ha one-shot játékot játszatok néha, akkor benézhetek.

Sok sikert a kampányhoz!

Üdv: egy másik Máté

1 Like

Üdv Máté!

Örülök, hogy írtál. Figyelj, amúgy az a helyzet, hogy annak ellenére, hogy kampány, nagyon jó lesz, ha két hetente össze tudjuk hozni a játékot, gyakran három hetente, vagy havonta fogunk tudni sort keríteni egy-egy játékalkalomra. Lehet, hogy ez a gyakoriság még vállalható lenne számodra is. Mindenestre, ha közben éppen be-becsúszna egy-egy one shot, akkor mindenképp szólni fogok!

Üdv, Máté

1 Like

Sziasztok,

Tudom kicsit későn írok, nem vettem észre a posztot. De ha esetleg még nem indult volna el a campaign, szívesen csatlakoznék.

Rólam: 25 éves vagyok, eddig 3szor volt szerencsém (angolul) one-shotokat játszani, szóval inkább kezdőnek mondanám magam.

Üdv,

Tekla

1 Like

Szia Tekla,

Ne aggódj, még semmiről sem késtél le és örülünk, hogy csatlakoznál! :wink: 3 one shot már bőven elég tapasztalat a mezőnyben, úgyhogy remek közös kalandoknak nézünk elébe, legalábbis én minden erőmmel erre fogok törekedni.

Írok privát üzenetet és megbeszéljük a többit.

Üdv, Máté

Sziasztok! Akad esetleg szabad hely a kampányban (vagy az időnkénti one-shotban) még egy főnek? Kb. egy éve kezdtem el játszani egy hosszabb kampányban, de szívesen kezdenék bele új kalandokba egy új karakterrel.

Üdv, Áron.

Szia Áron,

Örülünk, hogy írtál. Hát persze, hogy van még hely! Írok neked privátban és megbeszéljük a többit. :slight_smile:

Üdv, Máté